Activiteiten corsoweekend !GEWIJZIGD!

Activiteiten corsoweekend

Al de volgende activiteiten zullen volgens de RIVM-richtlijnen zijn.

 

Ophalen corso shirts en artikelen van de kledinglijn.
Op vrijdag avond 4 september kunnen de bestelde shirts en artikelen van de kledinglijn opgehaald worden in de loods. Dit kan tussen 19:00 en 21:00. Kom zoveel mogelijk alleen en houd 1,5 meter afstand in de wachtrij op het plein.

Wegens een fout in de levering van de shirts kunnen we nog niet 100% zeker zeggen dat ze er zijn vrijdagavond. Hierover horen wij woensdag meer. Bij geen tegen bericht gaat het door 4 september. 

 

Tikken
Op zaterdagmiddag 5 september organiseren we een tik middag voor de buurtgenoten tot 18 jaar. Vanaf 13:30 zijn jullie welkom, maar later aansluiten is ook mogelijk. De middag sluiten we om 16:00 af met pannenkoeken!
Opgeven kan via info@helptelkander.nl of bij Marlou de Bie (0627514171), dit kan tot en met woensdag 2 september.

Om tussen de volwassene de corona maatregelen (1,5 meter) te kunnen handhaven vragen we om met maximaal 1 ouder te komen indien het kind nog niet zelfstandig kan tikken. Als de werkjes klaar zijn zullen ze worden tentoongesteld op het grasveld voor de bouwplaats zodat iedereen ze kan komen bekijken.

 

Online corsofeest
Ondanks dat het corso dit jaar niet doorgaat willen toch een feest met z’n alle houden. Dit kunnen we jammer genoeg niet fysiek doen, dus daarom hebben we deze zaterdag avond een HE Feest avond.

We zullen deze avond via Discord, te downloaden via https://discord.com/, samenkomen en er zal een livestream beschikbaar zijn. De livestream zal beelden bevatten van de afgelopen corso jaren. Om 19:30 zal de ruimte in Discord open gaan en om 20:00 zal de livestream starten. De link naar het kanaal zal later deze week gedeeld worden. Haal alvast wat te drinken en te eten in huis en dan kunnen we lekker bij buurten.

Tot zaterdag!

P.S., bekijk hier alvast de handleiding

 

Corsolunch
De wel bekende corsolunch is dit jaar op zondag 6 september.
Al vanaf 11:30 uur kan er aangeschoven worden op de bouwplaats. We willen graag rond 14:00 klaar zijn zodat iedereen kan deelnemen aan de fietstocht.
Geef je op voor de lunch via info@helptelkander.nl of bij Marlou de Bie (0627514171), dit kan tot en met woensdag 2 september.

 

Fietstocht
In plaats van een optocht hebben we dit jaar een fietstocht. Zondagmiddag is het mogelijk een fietstocht te fietsen met vertier op de pauzeposten. De fietstocht is geschikt voor jong en oud. We zouden graag van jullie vragen om niet in grotere groepjes te fietsen dan 6 personen.
Je kunt kiezen tussen een route van circa 25 of 40 km. Vanaf 13:00 kan de fietsroute opgehaald worden op de bouwplaats. Dan is het meteen mogelijk om de tik creaties te bewonderen. Opgeven kan ook via info@helptelkander.nl of bij Marlou de Bie (0627514171), ook dit kan tot en met woensdag 2 september. Tot 14:30 uur kan er vertrokken worden op de bouwplaats.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *