Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

maart 2019

Voorjaarsactiviteit

maart 30 @ 19:00 - 22:30
Café-Zaal Victoria, Molenstraat 118
Zundert, Nederland
+ Google Maps

Op zaterdag 30 maart gaan we met de buurt een speur/wandeltocht doen. Dit is voor jong en oud! We verzamelen om 19:00 bij Victoria en starten om 19:30 waarna we ongeveer om 22:30 weer terugkeren. Bij slecht weer zullen we een alternatief programma hebben, ook bij Victoria.

Meer weten »

april 2019

Paasactiviteit

april 20 @ 10:00
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

Op 20 april is de paasactiviteit er weer! Alle kinderen zijn welkom om 10 uur in de loods om vervolgens samen paaseieren te zoeken. Voor diegene die de mooiste tekening maakt heeft de paashaas nog een extra prijsje. De kleurplaat is hier te downloaden.

Meer weten »

augustus 2019

Hij Mot Af Dag

augustus 25
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

Traditioneel een week voor corso: de dag waarop de wagen zo ver mogelijk afgewerkt wordt, zodat er genoeg tijd is om de bloemen erop te bevestigen. Op deze gezellige dag is alle hulp welkom.

Meer weten »

Tikweekend

augustus 30 - augustus 31
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

Voordat het corso van start kan gaan, moeten er in een paar dagen tijd zo’n 350.000 bloemen op de wagen bevestigd worden. Dit gebeurt tijdens het tikweekend. Het is topdrukte en alle hulp is welkom én ook hard nodig. Hieronder vind je wat meer informatie over dit weekend, en wat je wanneer kunt doen. Tijdens dit weekend vind je in de tent verschillende gastheren en gastvrouwen, die jou graag alles uitleggen over het bloemencorso en de wagen die we dit jaar bouwen.…

Meer weten »

Corsozaterdag

augustus 31
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

De drukste dag in het corsojaar, want de wagen moet gereed zijn voor de optocht de dag erna. Op deze corsozaterdag zijn alle helpende handen dan ook welkom én heel erg hard nodig. We beginnen ’s ochtends vroeg en gaan door tot de wagen af is. En dat is meestal de volgende ochtend… Kom eens langs en help een handje mee. Voor iedereen is er iets te doen! Tijdens deze dag vind je in de tent verschillende gastheren en gastvrouwen, die…

Meer weten »

september 2019

Bloemencorso 2019

september 1 - september 2

Voor meer informatie over het programma, tickets en meer, zie corsozundert.nl.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen