Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2018

Zunderts Dahlia Darts Toernooi

mei 21

Op maandag 21 mei, 2e Pinksterdag, organiseert buurtschap Klein-Zundertse Heikant weer het jaarlijkse Zunderts Dahlia Darts Toernooi. Wil jij hier namens buurtschap Helpt Elkander aan meedoen? Meld je dan nu aan via deze pagina.

Meer weten »
juni 2018

Bezoek aan de brandweer

juni 2 @ 14:00 - 17:00

Op 2 juni kunnen de kinderen van de buurt een bezoekje brengen aan de brandweer. Alle kinderen t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Het programma zal vanaf 14.00 bij de brandweer plaatsvinden. We verzamelen daar! Om je aan te melden, kun je het formulier invullen op deze pagina.

Meer weten »
augustus 2018

Hij Mot Af Dag

augustus 26
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

Traditioneel een week voor corso: de dag waarop de wagen zo ver mogelijk afgewerkt wordt, zodat er genoeg tijd is om de bloemen erop te bevestigen. Op deze gezellige dag is alle hulp welkom.

Meer weten »

Tikweekend

augustus 30 - september 1
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

Voordat het corso van start kan gaan, moeten er in een paar dagen tijd zo'n 350.000 bloemen op de wagen bevestigd worden. Dit gebeurt tijdens het tikweekend. Het is topdrukte en alle hulp is welkom én ook hard nodig. Hieronder vind je wat meer informatie over dit weekend, en wat je wanneer kunt doen. Tijdens dit weekend vind je in de tent verschillende gastheren en gastvrouwen, die jou graag alles uitleggen over het bloemencorso en de wagen die we dit jaar bouwen.…

Meer weten »
september 2018

Corsozaterdag

september 1
Bouwplaats, De Ambachten 2
Zundert,
+ Google Maps

De drukste dag in het corsojaar, want de wagen moet gereed zijn voor de optocht de dag erna. Op deze corsozaterdag zijn alle helpende handen dan ook welkom én heel erg hard nodig. We beginnen 's ochtends vroeg en gaan door tot de wagen af is. En dat is meestal de volgende ochtend... Kom eens langs en help een handje mee. Voor iedereen is er iets te doen! Tijdens deze dag vind je in de tent verschillende gastheren en gastvrouwen, die…

Meer weten »

Bloemencorso 2018

september 2 - september 3
Meer weten »

Kindercorso

september 16

Twee weken na het grote corso is de jeugd aan de beurt en mogen zij met hun creaties door Zundert trekken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen