Belle Vue en Grensgeval

Belle Vue en Grensgeval
Ondertussen is duidelijk dat er op de bouwplaatsen geen feesten mogelijk zijn. Ook is er geen corsofeest mogelijk zoals we met corso gewend zijn. Den Bels (Belle Vue op het plein hoek Prinsenstraat/Molenstraat) en Café Grensgeval (plein voor De Schroef) hebben het plan om op corsozondag en corsomaandag een evenement te organiseren voor max. 750 bezoekers binnen de geldende wet- en regelgeving met ‘Testen voor Toegang’. Let op, dit is op basis van de regels zoals die gelden met de CoronaCheck-app en niet met een zelftest aan de deur.

Afgelopen week is er onder de buurtschappen een inventarisatie gedaan of er interesse is met een positief resultaat. Alleen de animo voor beide evenementen is nog niet in de juiste verhouding. We zullen dit met alle buurtschappen op moeten lossen, anders zullen Café Grensgeval en Belle Vue beslissen dat het niet doorgaat. Alle buurtschappen zullen hier dus flexibel in moeten zijn.

Het volgende is van toepassing:

  • Toegangsprijs is € 30 voor Café Grensgeval en € 33 voor Belle Vue. Dit is in beide gevallen inclusief 10 consumpties van € 2,50. Zijn er dit te veel voor je, dan wordt gevraagd om dit onderling te regelen.
  • Je kunt maar één keer binnen bij het evenement en maar één keer het evenement verlaten, dus tussendoor het terrein af is niet mogelijk. De openingstijden voor beide locaties zijn: 14:00 – 00:00.
  • We willen graag één dag naar Belle Vue en één dag naar Café Grensgeval.

Wil jij mee, geef je op voor zondag 29 augustus 2021, 11:30 uur en beantwoord daarbij de volgende vragen:

  • Ga je op zondag en/of maandag mee naar Belle Vue en/of Grensgeval ongeacht de locatie? Geef de dag(en) aan.
  • Zo nee, wanneer zou je wel meegaan? Geef hierbij de dag en de locatie aan.

Opgeven kan via info@helptelkander.nl of bij Erik Dockx (0653541945).

De opgave is nog volledig onder voorbehoud van het doorgaan van de evenementen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *