Corso Zundert gaat niet rijdend door!

Corso Zundert gaat niet rijdend door!
Het bestuur van Stichting Bloemencorso Zundert ziet geen mogelijkheden om binnen de huidige Corona-regelgeving een rijdende optocht mogelijk te maken. Stichting Bloemencorso Zundert is het plan verder aan het uitwerken om zondag en maandag een tentoonstelling te organiseren op de veiling. Uiteraard kan dit alleen maar met de juiste (corona)maatregelen. Hierover is de stichting nog in overleg met de gemeente Zundert. We hopen en verwachten hierover snel duidelijkheid te krijgen!
Uiteraard heeft deze beslissing veel consequenties voor de entree en tribunekaarten die reeds verkocht zijn. Stichting Bloemencorso Zundert communiceert zo snel mogelijk hoe hier mee omgegaan zal worden.

 

Wij als buurtschap Helpt Elkander zijn op de achtergrond druk bezig met de voorbereidingen voor het corsoweekend. Dit zodat we de wagen veilig in de bloemen kunnen krijgen, waarvoor we gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die Testen voor Toegang biedt. Daarnaast hopen we op zondag en/of maandag nog activiteiten op de bouwplaats te kunnen organiseren. Zodra de plannen definitief zijn en wij een planning hebben gemaakt, zal deze zo snel mogelijk worden gecommuniceerd met onze buurtgenoten.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *