Vacatures binnen Helpt Elkander

We zijn opzoek naar meerdere mensen voor o.a. het bestuur, leden werkgroepen en commissies. Mocht je buiten deze vacature lijst interesse hebben kun je ook contact op nemen via info@helptelkander.nl

 

Commissie Informatievoorzieningen

We zijn op zoek naar meerdere mensen die graag een steentje bij willen dragen in het verspreiden van nieuws binnen Helpt Elkander. Heb je interesse voor een van onderstaande vacatures, kun je contact opnemen via 06-27514171 (Marlou de Bie) of info@helptelkander.nl

 

Coördinator

Als coördinator zorg je samen met het bestuurslid (Marlou de Bie) dat de taken binnen de commissie Informatievoorzieningen opgepakt worden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven opstellen, zorgen dat deze nieuwsbrieven bezorgt worden of vergaderingen voorzitten.

 

Sociale media beheer

Vindt je het leuk om bezig te zijn met o.a. facebook en instagram? Dan zoeken wij jou! De informatie voor buurgenoten (en daarbuiten) wordt ook regelmatig verspreid over onze sociale media kanalen, doormiddel van berichten of verhalen en evenementen aanmaken.

 

Plaatsen foto’s op website

Voor de werkgroep website zijn wij op zoek naar iemand die regelmatig de site wilt bijwerken. Het plaatsen van foto’s op de site is vrij gemakkelijk en kan iedereen leren.

 

Tam Tam

Graag breiden wij de redactie van de Tam Tam nog verder uit. Vindt je het leuk om interviews te doen? Of is de opmaak meer jouw ding? Ook als je alleen ideeën hebt voor de volgende edities horen wij dit graag!

 

 

Commissie Veld

Heeft u interesse in 1 van onderstaande deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Krisjan van Ostaayen 06-12356448 veld@helptelkander.nl

 

Secretaris

Commissie veld is op zoek naar een secretaris. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: administratie van de commissie veld bijhouden, notuleren, verzorgen van de nieuwsbrieven en eventueel een gedeelte van de Excel bestanden bijhouden.

Vindt je het leuk om hierbij te helpen? Dan is dit een leuke job voor u.

 

Veldwerkers

Als veldwerker verzorg je alle veldwerkzaamheden mee. Het hele jaar staat bij ons in het teken van de dahlia(knol). Het jaar begint met knollen splitsen en planten, het veld onderhouden, bloemen plukken en na het seizoen het veld opruimen, knollen rooien en weer schoonmaken. De meeste van deze werkzaamheden gebeuren in de buiten lucht en in de wintermaanden zijn we in de knollenschuur bezig.

De werkzaamheden gebeuren voornamelijk op dinsdagmorgen, donderdagmorgen en op zaterdagmorgen. Het bloemenplukken kan ook op andere momenten zijn, dat is afhankelijk wanneer we ze nodig hebben. Alle hulp is welkom, helpen op 1 dag of bij bepaalde werkzaamheden is zeker mogelijk.

 

Voor koffie/thee en gezelligheid wordt altijd gezorgd. Tot op het veld!

 

Commissie buurt

*Urgent* Vacature Kind en Gezin

Voor de werkgroep Kind en Gezin zijn wij dringend opzoek naar versterking.

Omdat er op dit moment een te kort is aan personen binnen de werkgroep, is het niet meer mogelijk om activiteiten te blijven organiseren. Daarom zijn wij dringend op zoek naar mensen die deze werkgroep willen aanvullen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een fanatieke werkgroep, die het leuk vinden om activiteiten te organiseren voor de jongste leden van onze buurtschap. In het voorjaar en rond Sinterklaas maken wij een leuk programma voor een dagdeel. Ook tijdens de bouwperiode proberen wij ze alvast fanatiek te krijgen voor het bouwen van de wagen en de weg te laten vinden naar onze tent.

 

Wat ga je doen?

– Bedenken van leuke activiteiten voor de jongste leden binnen de buurtschap

– Het begeleiden van leuke activiteiten.

 

Ben of ken jij iemand die de werkgroep wil komen ondersteunen? Of heb je vragen hierover?

Stuur dan een mail naar Juul Adriaensen (buurt@helptelkander.nl)

 

Commissie Financiën

De commissie Financiën is op zoek naar nieuwe leden. Wij houden ons bezig met het ophalen van contributie, sponsorgelden en alles wat met de financiën van de buurtschap te maken heeft. Hierdoor zijn wij vaak in overleg met, en betrokken bij de andere commissies. Lijkt het je leuk om onze commissie te versterken of heb je vragen, stuur een mail naar penningmeester@helptelkander.nl

 

Daarnaast kan de commissie ook helpende handjes gebruiken voor het ophalen van contributie of sponsorgelden. Wil je hierbij helpen, stuur een mail naar penningmeester@helptelkander.nl