Buurtschap Helpt Elkander bestaat mede door de jaarlijkse donaties van tientallen gulle sponsors. Dat doen zijn niet voor niets. In ruil daarvoor bieden wij een scala aan mogelijkheden om het bedrijf zichtbaar te maken bij de buurtgenoten, maar ook vele andere mensen. Op deze pagina vind je meer informatie over de sponsoring van onze buurtschap.

Sponsorpakketten

Sinds 2013 werkt Helpt Elkander met sponsorpakketten. Door middel van deze pakketten laten we op een duidelijke manier waarin zien welke tegenprestatie het bedrijf van ons kan verwachten voor de verschillende sponsorgelden. Dit zijn sponsorgelden voor één jaar.

Begunstiger

> €40,-

Sponsor

> €75,-

Hoofd

sponsor

> €125,-

Super

sponsor

> €300,-

Mega

sponsor

> €600,-

Naam in tent Ja Ja Ja Ja Ja
Naam op website Ja Ja Ja Ja
Presentatie laatste week tent Ja Ja Ja Ja
Naamsvermelding nieuwsbrief Ja Ja Ja
Naamsvermelding Tam Tam Ja Ja Ja
Klein sponsorzeil Ja
Groot sponsorzeil Ja

Zoals je kunt zien zijn er vele mogelijkheden om reclame te maken en daarmee meer aandacht op een bedrijf te vestigen. Met name de zeilsponsoring kunnen we aanbevelen, omdat onze bouwplaats op een zichtbare plek aan een doorgaande weg ligt, waardoor tijdens de bouwperiode vele voorbijgangers met de bedrijven in aanraking komen. Hieronder volgt nog een korte uitleg van elk van de mogelijkheden:

  • Logo in tent: Gedurende de bouwperiode zal uw logo in de tent te zien zijn op een groot sponsorzeil.
  • Logo op website: Op onze website is uw logo op een banner in de rechterzijbalk te zien. Dit logo bevat een link naar uw website.
  • Vermelding naam op nieuwsbrief: Regelmatig worden er nieuwsbrieven gestuurd naar alle leden. Dit zijn zowel digitale als gedrukte nieuwsbrieven. In de digitale nieuwsbrief wordt uw logo aan de zij- of onderkant getoond.
  • Presentatie laatste week in de tent: In de laatste 10 dagen voor het corso zal er een digitale promotiepresentatie afgespeeld worden in de tent, waar u als sponsor in voor komt. U kunt hiervoor fotomateriaal digitaal aanleveren, zodat we dit kunnen gebruiken.
  • Vermelding naam in Tam Tam: In de Tam Tam, die jaarlijks drie keer verschijnt, wordt u vermeld op de pagina met sponsors van Helpt Elkander.
  • Klein sponsorzeil voor tent: Gedurende de bouwperiode wordt uw naam vermeld op een zeil, volgens het voorbeeld links (afmeting 2m x 1,5m). Het zeil wordt speciaal voor u gemaakt, voor een scherpe prijs.
  • Groot sponsorzeil voor tent: Gedurende de bouwperiode wordt uw naam vermeld op een groot zeil, ook volgens voorbeeld (afmeting 4m x 1,5m). Het zeil wordt speciaal voor u gemaakt. Ook dit formaat kunnen we voor een scherpe prijs laten maken.

Het sponsorjaar

Een sponsorjaar loopt gewoonlijk vanaf voorjaar tot voorjaar, waarbij de sponsorgelden dus in het voorjaar opgehaald worden. Het is dan steeds mogelijk om te bespreken of u de sponsoring wilt voorzetten, of misschien wilt uitbreiden. Wilt u op een ander moment tijdens het jaar sponsor worden, dan kunnen de mogelijkheden hiervoor uiteraard met ons besproken worden.

Meer informatie over sponsoring

Sinds 2013 wordt het bestuur van buurtschap Helpt Elkander ondersteund door commissies. Sponsoring is hierbij ondergebracht bij de commissie Financiën. Frank Jansen is de coördinator van deze commissie en Erik Dockx is penningmeester en daarmee als afgevaardigde van het bestuur in deze commissie aanwezig.

Onze penningmeester Erik kan je dan ook verder helpen met betrekking tot sponsoring. Heb je interesse om sponsor te worden, neem dan zeker even vrijblijvend contact met hem op via penningmeester@helptelkander.nl.

Hopelijk tot ziens!