Tentoonstelling corsowagens

Tentoonstelling corsowagens
Zoals de meeste mensen inmiddels vernomen hebben, gaat er geen optocht rijden door Zundert op zondag 5 september. Om toch alle corsowagens te kunnen bewonderen, zal er op zondag 5 september en maandag 6 september een tentoonstelling plaatsvinden op het veilingterrein.

Om deze tentoonstelling te mogen bezoeken, dienen bezoekers vooraf een ticket te kopen en een tijdsslot te reserveren. Het ticket is voor 1 van de 3 ingangen en een tijdslot van 15 minuten om binnen te komen. Per tijdslot van 15 minuten worden maximaal 200 tickets verkocht (66 per ingang). Op deze manier wordt de toestroom heel goed gespreid waardoor er geen lange wachtrijen zullen ontstaan. Een bezoek aan de tentoonstelling is maximaal 2 uur. De kaartverkoop start op zaterdag 28 augustus om 9:00 en is te bereiken via www.corsozundert.nl/tickets. De prijs van een ticket is 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen en hebben geen ticket nodig.

Zondagochtend zullen alle buurten hun corsowagens naar het veilingterrein toe rijden. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er groepen publiek gaan ontstaan bij de aanrij-routes en bij het terrein zelf.  We roepen daarom heel de buurt op om zondag(ochtend) niet met zijn allen de straat op te gaan om de wagens te bekijken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *