Tikweekend + Planning tot en met 10 september

Tikweekend 
In het corsoweekend kunnen de buurtschappen gebruik gaan maken van coronatoegangsbewijzen. Dit omdat de basisregel om 1,5 meter afstand te houden nog tot in september van toepassing is. Om de 1,5 meter afstand te kunnen laten vervallen, en onze wagen in de bloemen te krijgen, zal bij de ingang daarom een Corona-check met de Corona checkapp plaatsvinden (conform de landelijk geldende regels). Een vaccinatiebewijs, test voor toegang of herstelbewijs geeft daarmee de mogelijkheid om naar de tent te komen. Ook is het belangrijk om een identiteitsbewijs mee te nemen. Na de check krijg je een bandje, waarmee de tent het gehele weekend kan worden betreden. Ook is de mogelijkheid om ter plekke een zelftest te doen, wat voor één dag toegang geeft tot de tent.

De regels en richtlijnen in detail zijn te raadplegen via deze link. Neem deze regels en richtlijnen goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan bij de deur van de tent.

Als er nog vragen zijn kunnen deze gesteld worden via info@helptelkander.nl of telefonisch (Marlou de Bie) via 06-27514171.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *