Om Helpt Elkander te steunen, kun je een donateur worden van onze buurtschap. Daarmee ben je lid van de buurt. Er zijn twee manieren om donateur te worden van buurtschap Helpt Elkander:

Lid worden

Dit is een normaal lidmaatschap. Wanneer je lid bent ontvang je drie keer per jaar het buurtblad de Tam Tam en alle nieuwsfolders. Ook kun je gedurende het hele jaar deelnemen aan de activiteiten van buurtschap Helpt Elkander. Een lidmaatschap kost € 20,- per gezin per jaar.

Vriend van Helpt Elkander worden

Vriend van Helpt Elkander is een persoonlijk lidmaatschap voor een jaar. Ook als vriend ontvang je de Tam Tam en de nieuwsfolders, en mag je deelnemen aan activiteiten. Daarnaast ontvang je het T-shirt van de wagen en een polsbandje voor het tentoonstellingsterrein. Vriend van Helpt Elkander kost € 30,- per persoon per jaar.

De contributie wordt elk jaar in het voorjaar opgehaald dan wel overgemaakt door de buurtleden, maar het is het hele jaar mogelijk om lid te worden. Voor meer informatie en om een aanvraag te doen voor een lidmaatschap kun je een e-mail sturen naar info@helptelkander.nl. Direct contributie overmaken kan ook:

Rekeningnummer: NL47 RABO 0160 5367 31 t.n.v. BS Helpt Elkander
Onder vermelding van: HE-(jaartal) + naam en adres
Bij meerdere Vrienden van Helpt Elkander graag alle namen vermelden.

Tijdens de bouwperiode, die vanaf mei tot de eerste zondag van september loopt, ben je ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze bouwplaats en in de corsotent. De bouwers geven je graag meer informatie over het lidmaatschap. De openingstijden van de bouwplaats zullen tijdens de bouwperiode in de rechterzijbalk van de website vermeld worden. Aangepaste openingstijden vind je op de homepagina.

Papier of post

Zodra je lid wordt heb je de keuze om de Tam Tam en de nieuwsfolders per post of per e-mail te ontvangen. De keus hierbij is aan jou, maar e-mail heeft wel onze voorkeur! Dit bespaart namelijk geld (printkosten) en tijd van de bezorgers. Daarnaast bevatten de nieuwfolders per e-mail vaak meer informatie. Ook ontvang je nieuws per e-mail sneller. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om de Tam Tam per post te ontvangen en de nieuwsfolders per e-mail.