Bestellen shirts

Middels deze brief willen we jullie informeren dat de shirts en de kledinglijn dit jaar besteld worden bij een Zundertse ondernemer. 

Daarbij stellen we jullie weer in de gelegenheid om T-shirts te bestellen. De kleur van de T-shirts dit jaar is Yellow. Alle heren, dames als kindershirts hebben een ronde hals. Inmiddels hangen er passhirts in de tent zodat je de maat kunt bekijken.

 

Naast de shirts hebben wij besloten de kledinglijn in het zwart voort te zetten.

Zo zijn er truien en vesten (met of zonder capuchon) te bestellen met op de rugzijde de Heraldiek en op de voorzijde komt je voornaam. 

 

Tevens is er ook de mogelijkheid om een opvouwbaar waterafstotende windjack te bestellen, met op de achterzijde alleen HELPT ELKANDER gedrukt. 

De producten van de kledinglijn zijn alleen te bestellen vanaf maat S t/m 3XL.

 

Sinds dit jaar gaan alle kleding verkopen via de webshop: www.helptelkander.nl/webshop. Er is 1 bestelronde. Uiterlijk 28 juli dienen de kledingstukken besteld te zijn. Mocht je zelf niet online kunnen bestellen, doe dit dan via een familielid of bekende.

 

Let op: De vrienden van HE krijgen een mail waarin ze de maat en model (man/vrouw) van vriendshirt door kunnen geven en dienen hun vriendshirt niet via de webshop te bestellen. Mocht je nog een tweede shirt willen, dan dient dit shirt wel via de webshop besteld te worden.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *