Corsozondag en maandag

Corsozondag en maandag
Dit jaar geen optocht, geen feesttent op de veiling en geen braderie. Daarom is afgelopen weken nagedacht over alternatieve activiteiten die we kunnen organiseren, zodat we toch met zijn allen bij elkaar kunnen zijn. Hiervoor heeft Helpt Elkander vorige week een plan bij de gemeente ingediend. Helaas bleek het niet mogelijk om ook op zondag en maandag gebruik te maken van Testen voor Toegang, waardoor we activiteiten op 1,5 meter afstand organiseren.

Het programma:
Zondag 5 september 
De middag start om 13:00 op de bouwplaats van Helpt Elkander. De buurtgenoten zijn vrij om gedurende de middag aan te sluiten. Door middel van een groot scherm in de tent, kan de corso uitzending van Omroep Brabant gevolgd worden.

Voor de kinderen zal buiten een springkussen neergezet worden. Ook wordt een kinderhoek ingericht waarin de kinderen kunnen spelen en knutselen.

Vanaf 17:00 gaat de barbecue aan. Na het eten start de borrel.

Maandag 6 september 
De maandag starten we om 12:00 met een gezamenlijke lunch. Nadat we allemaal gegeten hebben, zullen er spellen over de bouwplaats verspreid worden. De buurtgenoten mogen op eigen initiatief de spellen gaan spelen.

Ook de kinderen mogen aan de spellenmiddag deelnemen. Ook zal het springkussen weer opgezet worden.

Vanaf 18:00 wordt het eten verzorgd door een cateraar door middel van een buffet of frietkar/foodtruck. Na het eten start het avondprogramma.

Opgeven kan tot en met woensdag 1 september via de lijst in de tent en via info@helptelkander.nl. Geef bij de opgave duidelijk aan of je voor de hele dag komt, of voor een onderdeel apart. Eventueel ook aangeven met hoeveel je komt. 

De kosten zullen als volg zijn:
Kosten hele dag: € 25 p.p.
Middag tot 17:00 € 5 p.p.
Eten 17:00-20:00 € 15 p.p.
Avond 20:00-00:00 € 5 p.p.
Kinderen 0 tot 4 jaar: gratis
Kinderen 4 tot 12 jaar: 50% van bovenstaande kosten.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *