Gezocht: ontwerp 2021

𝗚𝗘𝗭𝗢𝗖𝗛𝗧: 𝗢𝗡𝗧𝗪𝗘𝗥𝗣 𝟮𝟬𝟮𝟭
Ja, je leest het goed: een ontwerpoproep. In april. Dat hebben we nog nooit meegemaakt!
Maar gekke tijden vragen om bijzondere oplossingen. En daarvoor doen we een beroep op alle creatievelingen binnen onze buurt.
Zoals jullie weten is momenteel nog onbekend in welke vorm Corso 2021 door zal gaan. Maar dat er iets gaat gebeuren is al wel zeker. Zowel een ‘normaal’ corso als een alternatief behoren nog tot de mogelijkheden. En daarvoor hebben we natuurlijk een ontwerp nodig waar we hopelijk deze zomer lekker met de hele buurt aan kunnen gaan bouwen.
Omdat ook de tijd begint te dringen is door het bestuur en de ontwerpcommissie een bijzondere procedure bedacht. Heb jij een goed idee voor een corsowagen, dan is dit je kans! Je idee hoeft (nog) niet uitgebreid uitgewerkt te zijn, als je het maar goed kan overbrengen én ook openstaat voor de ideeën van anderen. Alle ontwerpers met ambitie komen vervolgens online samen om te brainstormen; de beste ideeën worden daarna uitgewerkt. Wij zorgen ervoor dat deze brainstorm in goede banen wordt geleid en de kaders (zoals grootte, haalbaarheid maar ook op- of afschaalbaarheid) waaraan het ontwerp moet gaan voldoen in de gaten worden gehouden.
Dus heb jij een geweldig idee voor een alternatief corso-ontwerp en denk je dit goed over te kunnen brengen met bijvoorbeeld een tekening, filmpje, collage of impressie in andere vorm meld je dan v͇ó͇ó͇r͇ ͇2͇4͇ ͇a͇p͇r͇i͇l͇ aan via info@helptelkander.nl. De eerste brainstorm zal snel na deze datum worden ingepland.
We rekenen op jullie creatieve input!
Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op en we helpen je graag verder.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *