Kind en gezin activiteiten

Ouderkind plakken

Zaterdag 17 augustus is het weer tijd voor het ouder kind plakken. Altijd al willen plakken aan de wagen, maar ben je nog te jong? Dan is dit je kans! Samen met hun ouders mogen deze dag de kinderen helpen aan de wagen, mits dit mogelijk is. Er is anders een alternatief. Van al dat harde werken krijg je natuurlijk honger. Gelukkig is het hierna makkelijk aanschuiven voor het pannenkoeken en tosti’s eten. Hiervoor komt er een opgavelijst in de tent te hangen en wordt er een kleine bijdrage gevraagd van 1 euro. Graag opgeven voor 16 Augustus.

 

Hij mot afdag

25 augustus is weer hij-mot-af-dag en deze dag kan iedereen heel de dag hard komen bouwen aan de wagen. En als de ouders druk aan het bouwen zijn kunnen de kinderen gewoon gezellig meekomen naar de tent! Van 14.00 tot 17.00 kunnen alle HE-kids mee komen knutselen en gezellig met z’n allen spelen. Hopelijk zien we jullie dan!

 

Hulp gezocht corsozaterdag!

Het is traditie om in het tikweekend op zaterdag iets leuks te organiseren voor de kinderen zodat de ouders aan de wagen kunnen werken. Echter redden we het dit jaar niet om dit weer te doen. Wij zoeken mensen die ons willen helpen met het begeleiden van de activiteit op deze dag (31 augustus). Je hoeft dus alleen deze dag aanwezig te zijn, mee organiseren mag natuurlijk altijd als je dit liever hebt. De activiteit is van 14.00 tot 17.00, alle hulp is welkom. Zonder extra handjes kunnen wij deze dag dit jaar helaas niet door laten gaan.

Wil jij ons deze dag helpen, stuur dan een mailtje naar kindengezin@helptelkander.nl.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *